Portatīvo datoru uzlādes skapji ar stilu

Pasniedzējiem šajā mācību gadā daudz enerģijas vajadzēs ne tikai ieviešot izmaiņas izglītības jomā, bet arī mācību stundās izmantotajiem portatīvajiem datoriem.

Ja pirmajā daļā mēs palīdzēt nevarēsim, tad padarīt mācību procesu raitāku, ērtāku un efektīvāku, ir mūsu spēkos. Mēs izglītības iestādēm piedāvājam dažāda izmēra un krāsu datoru uzglabāšanas un uzlādes skapjus. Izglītības iestādēs datori ir uz palikšanu, bet līdz ar to skaita palielināšanos nepieciešams rast risinājumu ērtai iekārtu glabāšana un lādēšanai.

Mūsuprāt tikpat svarīgi kā pareizi izvēlēties datoru uzlādes skapi, pēc ietilpības (8- 36 vietas), uzlādes veida (ar 45W USB-C lādētājiem vai USB uzlādes sistēmu, vai 220V rozetēm) ir izvēlēties atbilstošu krāsu. 

Mēs piedāvājam ne tikai plašu krāsu gammu, bet arī dažādu krāsu savienojumu skapīšus. Cena no jūsu izvēlētās krāsas vai kombinācijas nemainīsies, bet jūsu klases telpas kļūs krāsainākas! Salīdzinājumos izsakoties – datoru uzlādes skapītis ir kā spilgts klases telpaugs, kuram Andris no 7.klases nevarēs aiz gara laika apcirpt lapas…

Ienāc mūsu produktu katalogā un izvēlies: https://veikals.sensuslab.lv/veikals/category/datoru-uzlades-skapji

Dalīties ar šo rakstu:

Citi jaunumi