Owl Labs piedāvā Owl Bar — pirmo videokonferenču ierīci, kas savienojas ar 360 grādu kameru un audio ierīci

Wideokonferenču ierīce telpas priekšā, kas savienojas ar 360 grādu kameru un audio ierīci Owl Labs, pirmais uzņēmums, kas izveidoja ar mākslīgo intelektu darbinātus 360 grādu video konferenču risinājumus, ir paziņojis par Owl Bar™ ierīces, telpas priekšējās kameras, mikrofona un skaļruņa izlaišanu. Tas savienojas ar Meeting Owl® ierīci un Whiteboard Owl™ kameru, lai padarītu hibrīda sapulces vēl efektīvākas.

Owl Bar ir pirmā un vienīgā telpas priekšējā kamera tirgū, kas darbojas bezvadu režīmā ar 360 grādu kameru telpas centrā, lai nodrošinātu telpisku videokonferenču pieredzi. Owl Labs ekosistēma izmanto savu patentēto ar mākslīgo intelektu darbinātu programmatūru, lai automātiski pārslēgtos starp kamerām un tvertu vislabāko skatu uz telpā esošajiem apmeklētājiem, nodrošinot dabiskākas sarunas starp klātienes un attālinātiem dalībniekiem.

Owl Bar darbojas kā atsevišķa ierīce vai tiek integrēta ar citiem godalgotiem Owl Labs produktiem, izmantojot patentētu vairāku kameru programmatūru, lai izveidotu pielāgotu ekosistēmu, kas precīzi ierāmē telpā esošo dalībnieku sejas ekrānā, kad viņi pagriež galvas un uzlabo acu skatienu. Ierīces darbina Owl Intelligence System™ (OIS) programmatūra, kas izmanto AI, lai gudri automātiski fokusētos uz telpā esošajiem apmeklētājiem, kad viņi runā un pārvietojas. Owl Labs risinājumi nevainojami darbojas kopā un papildina viens otru, lai parādītu vislabāko skatu no visām pulcēšanās vietām, sākot no mazām sapulču telpām līdz lielām sanāksmju telpām.

Owl Bar var savienot ar citām Owl Labs ierīcēm vai tā darbojas atsevišķi, un ir saderīga ar visām lielākajām videokonferenču platformām. Owl Bar cena ir EUR 2299 vai komplekta cena ar Meeting Owl 3 EUR 3399. Sazinieties ar mums papildu informācijai, iespējama arī iekārtu demonstrācija.

Informācija par iekārtu produktu katalogā: Videokonferenču iekārta Owl Bar – Viss vienā sistēmas – Audio vizuālie risinājumi un prezentācijas tehnika (sensuslab.lv)

Dalīties ar šo rakstu:

Citi jaunumi