Knowla Box – interaktīvais skolotāja palīgs

Šis mūsu jaunums, visticamāk, uzrunās bērnudārzu un pamatskolu skolotājus, kuriem noderētu palīdzīgas rokas – cilvēka, vai tehnoloģiju sniegtas. Šis interaktīvais palīgs saucas Knowla Box un ir domāts kā skolotāja palīgs darbā ar bērniem, attīstot to radošumu un koordinācijas spējas. Tā ir bērniem domāta daudzfunkcionāla multimediju ierīce ar izglītojošu un izklaidējošu saturu, kas palīdz skolotājiem interaktīvi pasniegt mācību vielu. Knowla Box piedāvāto saturu bērni apgūst izmantojot spēles elementus, tāpēc no mācību vielas apguves efektivitātes skatu punkta – ļoti efektīvs.

Vienkāršos vārdos raksturojot Knowla Box – tas ir augstākās kvalitātes Epson tuvās distances projektors, kas ļauj projicēt spilgtus lielformāta attēlus gan uz sienas, gan grīdas un ar kuriem bērni var mijiedarboties. Aprīkots ar Windows datoru un interaktīvo moduli, tas nodrošina dažādus mijiedarbības veidus ar projicēto attēlu. Piemēram, reaģē uz pieskārienu un bumbiņu trāpīšanu, ļauj rakstīt ar digitālām pildspalvām, kā arī veikt darbības ar tastatūru un peli. Viena ierīce 3 pielietojumi – padarīs jūsu sienas un grīdas interaktīvas vai nodrošinās kvalitatīvu lielformāta projekciju uz sienas, jo iekārta ir izmantojama arī kā jaudīgs pārvietojamais projektors.

Līdzīgi kā jebkura mācību programma, arī Knowla Box saturs ir sakārtots atbilstoši vecumam un tēmām, ietverot 11 dažādās tematiskās sadaļas, sauktas par “planētām”. Katra planēta ir atšķirīga un paredzēta konkrētiem mērķiem. 

Paņemsim par piemēru kaut vai vienu no planētām – Fruu. Tā nāk komplektā ar pašu iekārtu un ietver vairāk nekā 120 interaktīvu uzdevumu no dažādām attīstības jomām. Tajā ir loģikas, sporta, atjautības un izglītojošas aktivitātes.  Arī tādas, kuras veiksmīgi var izmantot izglītojamie ar speciālajām izglītošanās vajadzībām.

Knowla Box komplektācija ietver:
– integrētu multivides platformu ar iebūvētu datoru, Epson EB-725WI projektoru, interaktīvo ekrānu, sensoriem un skaļruņiem. Pilnībā samontēta ierīce, kas gatava ekspluatācijai.

Fruu starta planēta ar 120 aplikācijām ietver: 
– 40 bumbiņas
– 2 Epson interaktīvās pildspalvas ar rezerves uzgaļiem
– Epson tālvadības pults
– bezvadu tastatūra ar skārienpaliktni
– bumbiņas grozs
-barošanas kabelis
– piederumu soma

Plašāka informācija un izskaidrojošs video atrodams, sekojot šai saitei

https://veikals.sensuslab.lv/veikals/item/projektori/interaktivie-risinajumi/knowla-box-1
Dalīties ar šo rakstu:

Citi jaunumi