Jaudīgais pasniedzēja asistents – Samsung interaktīvais displejs

Samsung zīmols, šķiet, īpašus komentārus neprasa un pierādījumi tā produktu veiktspējai parasti nav nepieciešami. Īpaši, kad runa ir par inovatīvākajām, lietotājam draudzīgākajām interaktīvajām tehnoloģijām, kas būtiski atvieglo saziņu. SensusLab izglītības iestādēm piedāvā jaunu, superjaudīgu palīgu mācību procesam – Samsung interaktīvo displeju ar Android operētājsistēmu.


Tā daudzpusīgo funkciju pilnai uzskatei varētu veltīt veselu lekciju kursu, bet te uzskaitīsim spilgtākās šī displeja priekšrocības. Gluži kā viedtālrunim, jūs varat izmantot gan tajā iebūvētas programmas un rīkus, gan uzinstalēt savas, mācību specialitātei pielāgotas aplikācijas, bet vislabāk pieslēgt tam savu darba datoru ērtai mācību materiālu demonstrēšanai.


Tas būs neaizstājams palīgs, lai skolēni un studenti efektīvāk uztvertu mācību vielu, ar dažiem klikšķiem bezvadu risinājumā iespējams straumēt mācību saturu no datora, mobilās ierīces vai koplietot uz displeja redzamo saturu. Lietošanas ērtībai displejs nodrošina būtisku funkcionalitāti – tā operētājsistēma un lietotnes ir pieejamas latviešu valodā.

Unikāls risinājums – saturu iespējams attēlot vienlaicīgi no diviem dažādiem avotiem, tos apvienojot uz ekrāna (picture-in-picture funkcija). Displejs “sadarbojas” ar populārākajām operētājsistēmām, tai skaitā Chrome OS (ChromeBook datori).

Plašāka informācija par šī patiesi noderīgā mācību rīka priekšrocībām un tehniskajiem parametriem pieejama SensusLab produktu katalogā: Interaktīvais displejs 75″ Samsung WAC – (sensuslab.lv)

Dalīties ar šo rakstu:

Citi jaunumi